Een bewoner sponsoren bij Stichting “In de Ruimte”

Stichting “In de Ruimte” kan haar werk alleen blijven voortzetten met behulp van uw giften en gelden. Het sponsorgeld wordt vrijwel voor 100% besteed aan de verzorging en ontwikkeling van alle bewoners. Uw bewoner krijgt extra hulp, voedsel en bijvoorbeeld een verjaardagcadeautje. Allemaal dankzij uw sponsorbijdrage. Maar we doen meer met uw geld. We zorgen voor een goed leefklimaat, goed sanitair en onderhoud aan het terrein waar de bewoners wonen. Zo profiteren alle bewoners van In de Ruimte van uw bijdrage. Als u besluit te sponsoren, dan wordt u op de hoogte gehouden via de digitale nieuwsbrief die een aantal malen per jaar uitkomt. Verder is het mogelijk om persoonlijk contact te hebben met een bewoner. Dit kan per mail of per post.

Uw gegevens

We gebruiken uw e-mailadres om u op de hoogte te houden van nieuws. Dit is voor ons de voordeligste vorm van communicatie.

Ik sponsor "In de Ruimte" voor:

CORRESPONDENTIE MET DEZE BEWONER
De bewoners vinden het geweldig om brieven of mails te ontvangen. Als u in de gelegenheid bent om te schrijven zouden we dat erg fijn vinden. Maak hieronder een keus hoe u wilt corresponderen:

JA! IK BESLUIT DEZE BEWONER TE SPONSOREN

Array