HULP EN ACTIES voor Stichting “In de Ruimte”

Wat kunt u doen?
Na de informatie op deze website gelezen te hebben, vraagt u zich misschien af wat u kunt doen. Stichting In de Ruimte is geholpen met iedere gift. De stichting wordt door de Surinaamse overheid beperkt financieel ondersteund. Stichting In de Ruimte kan haar werk alleen blijven voortzetten met behulp van uw giften en gelden.

Donatie via Geef.nl

Via Geef.nl kunt u ook donaties doen naar onze Stichting.

HOE KUNT U HELPEN VANUIT NEDERLAND

Als u in Nederland woont en ons wilt helpen zijn er een aantal opties. 

  • U kunt een bewoner sponsoren en het formulier invullen bij Sponsor een bewoner (doorklik-link naar sponsor een bewoner)
  • U kunt rechtstreeks via deze site doneren.
  • U kunt eenmalig of maandelijks doneren via stg. Surgezo, zij zorgen ervoor dat uw geld bij stg. In de Ruimte terecht komt. U kunt hiervoor onderstaand formulier invullen en dan wordt er contact met u opgenomen. Of u doneert zelf rechtstreeks op één van de volgende bankrekeningen:

ABN-Amro bank: NL18.ABNA.0553.5489.72
ING bank: NL63.INGB.0000.2286.79
t.n.v. Stichting Surgezo

Stichting Surgezo is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

HOE KUNT U HELPEN VANUIT SURINAME

Als u in Suriname woont en ons wilt helpen, dan zijn er een aantal opties. U kunt eenmalig of maandelijks doneren door te storten op onze bankrekening:

  • Giro DSB SRD no 8541345
  • Giro DSB USD no 8541353
  • Giro DSB EUR no 8541361

T.N.V: Stichting ‘In de Ruimte’ te Wanica

U kunt rechtstreeks via deze site doneren. U kunt ons helpen met onder andere levensmiddelen, wilt u weten wat we op dit moment nodig hebben? Neem dan rechtstreeks contact op via telefoonnummer +597 (0)350277 (tussen 7 en 15 uur)

Wat kunt u verwachten?
Als u besluit te sponsoren, dan wordt u op de hoogte gehouden via de digitale nieuwsbrief die een aantal malen per jaar uitkomt. Het geld wordt voor vrijwel 100% besteed aan de verzorging en ontwikkeling van de bewoners en het huis waarin zij wonen. We zorgen voor een goed leefklimaat, goed sanitair en onderhoud aan het terrein waar de bewoners wonen. Zo profiteren alle bewoners van In de Ruimte van uw bijdrage.

SPONSOR HET WERK VAN STICHTING IN DE RUIMTE

Hartelijk bedankt dat u overweegt het werk van Stichting In de Ruimte te gaan sponsoren. Via In de Ruimte / Surgezo ontvangt deze bewoner onder andere goede en professionele zorg, voeding, medische zorg, geestelijke vorming en eventueel een opleiding. Vul onderstaand formulier in om de stichting te ondersteunen.

Uw gegevens

We gebruiken uw e-mailadres om u op de hoogte te houden van nieuws. Dit is voor ons de voordeligste vorm van communicatie.

Ik sponsor "In de Ruimte" voor:

JA! IK BESLUIT DEZE BEWONER TE SPONSOREN