Activiteitenbegeleider / administratie medewerker

Stichting “In de Ruimte” zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Elk mens heeft recht op gelijke kansen op ontwikkeling. Bekijk hier onze “Administratief medewerker vacature”

Wat leuk dat u bij ons wilt solliciteren! Vul hieronder uw gegevens in. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw sollicitatie, belt ons dan gerust op (597) 350 277. Dat kan van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 14.00 uur.

Kern van de functie:

Als administratief medewerker wordt u begeleidt vanuit het management voor kantoorwerkzaamheden. Daarnaast ondersteunt u bij de organisatie van activiteiten voor bewoners.

Profiel:

U bent dynamisch en energiek ingesteld en kunt goed in teamverband werken. U heeft een lerende houding, bent proactief, representatief en discreet. U hebt ervaring met Microsoft Office pakket en werken met het mailprogramma Outlook. Daarnaast heeft u een goede beheersing van de Nederlandse taal. U bent duidelijk in uw communicatie en vraagt door zodat u volledig op de hoogte bent. U bent in bezit van uw autorijbewijs en bent in staat om met een kleine bus te rijden.
U bent een enthousiast en belijdend christen, actief lid van een Christelijke gemeente.

Taken/verantwoordelijkheden:

1. Administratieve werkzaamheden, telefoon beantwoorden, bezoek ontvangen, agendabeheer, postverwerking en correspondentie verzorgen.
2. Ondersteun van de bewoners van de stichting door het regelen en meegaan naar onder andere doktersbezoeken en andere activiteiten organiseren die het welzijn van de bewoners bevorderen.
3. Het bedenken, uitvoeren en ondersteunen bij activiteiten voor de bewoners van de stichting die het welzijn van de bewoners bevorderen.

Functie-eisen, vaardigheden en verantwoordelijkheden

  • Opleiding op min. MULO niveau;
  • Ervaring en/of affiniteit met het omgaan met mensen met een lichamelijke beperking;
  • U bent in bezit van een geldig rijbewijs
  • Beheersing van de Nederlandse taal;
  • De werkzaamheden worden in groepsverband uitgevoerd;
  • Voortdurende oplettendheid is vereist, ten aanzien van de individuele bewoner, het groepsproces en de veiligheid;
  • Ruime eisen worden gesteld aan geduld, doorzettingsvermogen, systematiek en ordelijkheid in uw werkzaamheden;
  • Integriteit is vereist in verband met het omgaan met vertrouwelijke gegevens van bewoners.