NIEUWSBRIEF

 

 

Hulp en acties

Wat kunt u doen?
Na de informatie op deze website gelezen te hebben, vraagt u zich misschien af wat u kunt doen. Stichting In de Ruimte is geholpen met iedere gift. De stichting wordt door de Surinaamse overheid beperkt financieel ondersteund. Stichting In de Ruimte kan haar werk alleen blijven voortzetten met behulp van uw giften en gelden. Via onderstaande giftenformulier kunt u uw steun aan Stichting In de Ruimte kenbaar maken. Wanneer u een bewoner wilt sponseren en zo ook persoonlijk contact kunt krijgen met een bewoner klik dan hier.

Wat kunt u verwachten?
Als u besluit te sponsoren, dan wordt u op de hoogte gehouden via de digitale nieuwsbrief die een aantal malen per jaar uitkomt. Het geld wordt voor vrijwel 100% besteed aan de verzorging en ontwikkeling van de bewoners en het huis waarin zij wonen. We zorgen voor een goed leefklimaat, goed sanitair en onderhoud aan het terrein waar de bewoners wonen. Zo profiteren alle bewoners van In de Ruimte van uw bijdrage.

Sponser het werk van Stichting In de Ruimte

...


U kunt éénmalig of periodiek doneren
Een andere vorm van ondersteuning is het overmaken van een eenmalige of periodieke gift. Als u vrijblijvend wilt geven, doet u dit natuurlijk zoals het u het beste uitkomt. Hieronder vindt u onze rekeningnummers.

In Suriname (stichting In de Ruimte) In Nederland (stichting Surgezo)
RBC bank 240.000.012.788.9645 (SRD valuta)
RBC bank 240.000.052.846.6984 (Euro valuta)
t.n.v. Stichting ‘In de Ruimte’ te Wanica

ABN-Amro bank NL18.ABNA.0553.5489.72 t.n.v. Stichting Surgezo
ING bank NL63.INGB.0000.2286.79
t.n.v. Stichting Surgezo